Nous utilisons des cookies pour optimiser votre confort de navigation et afin d’améliorer nos services.
Dans notre notice de confidentialité, vous constaterez que vos données personnelles sont traitées de manière limitée et conformément au RGPD.

Gecertificeerde B Corporation™

                                             Hallo Greentrippers! 


Greentripper is het eerste Belgische bedrijf in de reissector dat de B Corp certificering toegekend krijgt.

 

Een B Corp-bedrijf voldoet aan de hoogste geverifieerde normen inzake sociale- en milieuprestaties, transparantie en verantwoording. Het vertegenwoordigt de enige echt duurzame manier van zakendoen: het bedrijfsleven gebruiken als een kracht voor het goede.

Een B Corp certificatie is een van de enige certificeringen die niet voor een product of dienst is, maar voor het hele bedrijf achter het product of dienst. Deze certificering zal klanten helpen om bedrijven met een duurzame missie te identificeren.

Bij Greentripper zetten we ons in om de milieu-impact van reizen te compenseren door gecertificeerde klimaatprojecten van topkwaliteit te ondersteunen. Alle klimaatprojecten dragen bij tot meerdere SDG-doelstellingen (Sustainable Development Goals). Denk hierbij aan: het creëren van werkgelegenheid, het verbeteren van sanitaire voorzieningen en gezondheid, het zorgen voor een veilige voedselvoorziening, het beschermen van ecosystemen, het redden van (bedreigde) dieren en meer. Onze projecten hebben dus niet alleen ecologische voordelen, maar ze brengen ook socio-economische en culturele voordelen met zich mee.

Onze projecten voor koolstofreductie of -absorptie bevinden zich voornamelijk in ontwikkelingslanden. Deze projecten hebben naast hun ecologische waarde nog vele andere componenten die de levensomstandigheden van de lokale gemeenschappen verbeteren.

Door het behalen van het B Corp certificaat streven wij naar het opbouwen van een meer inclusieve en duurzame economie door het bedrijfsleven te gebruiken als een kracht voor het goede. We zullen blijven werken met volledige toewijding aan de ecologische, sociale en economische impact.

Samen kunnen we al deze doelstellingen bereiken. 

En daarom willen we u bedanken voor steun!Autres news

RAPPORT DU GIEC & ÉTÉ 2021
vendredi 4 février 2022
Problème avec votre compte ?
vendredi 16 avril 2021